Over Sprank

Sprank is hét tijdschrift voor beslissers in het gemeentelijk sociaal domein. Sprank houdt je op de hoogte van wat er speelt en geeft je een blik over de grenzen van je eigen gemeente. In Sprank lees je interviews met kopstukken uit het sociaal domein, achtergrondverhalen, analyses en reportages uit de uitvoeringspraktijk van gemeenten en actuele feiten en cijfers over de sector. Ook (persoonlijke) ervaringen van collega-leidinggevenden, praktijkvoorbeelden en columns lees je in Sprank. Het blad en de website worden uitgegeven door Divosa en zijn op journalistieke leest geschoeid.

Neem een abonnement
Wil je toegang tot alle online artikelen en 8 keer per jaar het magazine in je brievenbus? Neem dan een abonnement op Sprank.

In 2024 verschijnt Sprank op de volgende data:

15 februari
21 maart
25 april
13 juni
12 september
17 oktober
21 november
19 december

Sprank aanvragen?
Stuur een berichtje naar de redactie om gratis een nummer aan te vragen.

Kennispartner worden?
Sprank werkt samen met kennispartners in het sociaal domein. In het Podium voor kennispartners kunnen onze partners kennis, actuele ontwikkelingen, nieuwe inzichten, onderzoeksresultaten en handreikingen met de doelgroep delen. Meer weten over een kennisbijdrage? Neem contact op met Sprank.

Adverteren
Sprank is het uitgelezen medium om gemeentelijke leidinggevenden te bereiken, zowel via het blad, de website als social media. We denken graag met je mee voor de juiste mediamix en timing. Bekijk voor meer informatie over tarieven en data de Mediakaart 2024 van Sprank of neem contact op met Hoe-zo.